Programma's

Programma's

ZZIN helpt MKB ondernemers om de kloof te dichten tussen

  
 •  
 • WETEN wat goed voor je is, WETEN wat je WILT in je leven, en
 • WAT je dagelijks en wekelijks DOET. 
 •  
Maak een afspraak

Eén-op-één ​coaching

Soms zijn cursussen niet genoeg. Soms moet je de diepte én de hoogte in om je schaduwen onder ogen te zien. Om tot je ware kracht te komen. Voor diegene bied ik intensieve 1:1 coaching. 

MasterMind in one Day

Wat is een Mastermind?

Gratis e-book

Klik hier voor het e-book en ga alvast met 5 simpele tips aan de slag voor een betere balans in jouw leven.

GRATIS E-BOOK

Gratis online test

Klik hier voor de gratis test en ontdek hoe goed jij in balans bent als ondernemer!

GRATIS TEST

DISC profiel

Heb jij je ooit afgevraagd waarom je met sommige mensen makkelijker een klik hebt dan met anderen? Wil jij beter kunnen communiceren met anderen en vooral effectief zijn in je communicatie? Weten wat jou motiveert en ook vooral waar je energielekkages zitten?

Leer jouw team coachen

Dit traject is geschikt voor ondernemers die willen leren om hun team (beter) te coachen. ​​​​​​​Tijdens dit traject leer je de basisprincipes van kwalitatieve coaching en vinden coaching-on-the-job plaats waarin we pragmatisch aan de slag gaan met het verbeteren van jouw coaching skills daar waar jij het meest nood aan hebt.

Één-op-één coaching

Geschikt voor..

Ondernemers (of zeer ondernemende managers).

De methodiek

Soms zijn cursussen niet genoeg. Soms moet je de diepte én de hoogte in om je schaduwen onder ogen te zien. Om tot je ware kracht te komen. Voor diegene bied ik intense 1:1 coaching. 

Privé coaching is voor ondernemers die een mentor willen die ze bijstaat in alle tijden. Een langetermijn samenwerking met gepersonaliseerde, relevante coaching om het beste in jou te ontketenen.

Het is niet goedkoop, maar ik beloof je dat het ook niet zo duur is dat je een berg moed nodig hebt om contact met me op te nemen.

Dit is een zeer persoonlijke ervaring. We bouwen een partnership met elkaar. Waarbij jij te allen tijde toegang tot mijn coaching hebt - en ik visa versa tot de kennis die jij in jouw leven hebt vergaard.

Ik zal eerlijk zijn: ik heb niet veel ruimte om grote aantallen privé cliënten te coachen. En dat is ook niet waar ik op uit ben. Maximale impact krijg je door maximale aandacht. En als het past, wil ik jou maximale aandacht kunnen bieden. Als je het gevoel hebt dat dit is waar je naar op zoek bent, stuur me dan een email op jerome@zzin.nl ​​​​​met ‘Prive Coaching’ in de onderwerpregel.

Stuur me zoveel mogelijk details waarom jij op dit moment coaching kan gebruiken. Als dat ook aan mijn kant goed klinkt dan plannen we een introductiesessie in.

Ik kijk met open hart uit naar je bericht.

MasterMind in one Day

Alleen ga je sneller, samen (ondernemen) kom je verder!

DISC profiel

Je leert o.a. begrijpen hoe jij reageert op mensen die een andere gedragsstijl hanteren. en je leert strategieën hoe je het beste problemen kunt oplossen en effectief kunt zijn met mensen die een andere stijl hebben.

De methodiek

Het DiSC® model is een instrument dat al meer dan dertig jaar mensen helpt om beter aansluiting te vinden. Dit profiel gebruikt jouw persoonlijke assessment gegevens en zet die om in een schat aan informatie over jouw prioriteiten en voorkeuren op jouw werk. Het geeft je inzicht hoe jij beter aansluiting kunt vinden bij collega's die andere voorkeuren en prioriteiten hebben dan jij.

Ontdek jouw persoonlijke gedragsprofiel; ben jij voornamelijk Dominant, wil je Invloed uitoefenen, of is zoeken naar Stabiliteit of Consciëntieus meer jouw natuurlijk gedrag?

Hoe werkt het praktisch?


​​​​​​​1. Je vult een vragenlijst in

2. Tijdens de debrief sessie nemen we jouw profiel door (online via Zoom)

3. Een tweede coachingssessie gaat helpen om nieuwe inzichten te implementeren in jouw leven  (online via Zoom)​​​​​​​

Leer jouw team coachen

Dit traject is geschikt voor ondernemers die willen leren om hun team (beter) te coachen. ​​​​​​​Tijdens dit traject leer je de basisprincipes van kwalitatieve coaching en vinden coaching-on-the-job plaats waarin we pragmatisch aan de slag gaan met het verbeteren van jouw coaching skills daar waar jij het meest nood aan hebt.

Wat is een Mastermind?

Een MasterMind is een groepje ondernemers dat samen ontdekt, leert van elkaar én tegelijk ook nog eens professioneel gecoacht wordt om versneld de doelen te bereiken die ze voor ogen hebben. Of dat nu omzetgroei is, een gebalanceerder ondernemersleven, meer vrije tijd, of tijd voor je  gezin. 

In een MasterMind groep heb je de voordelen van het sparren met mede-ondernemers. Tijdens deze eendaagse training krijg je krachtige inzichten in hoe jij ervoor staat op de 5 balansfactoren. Je hebt aan het einde van de dag een concreet actieplan klaar waar je mee aan de slag kunt.

THEMA

Elke MasterMind zoomt in op 5 balansfactoren. Deze zijn:

 •  
 • Financiële balans/rust
 • Werk-privébalans
 • Mentale balans = rust in je hoofd
 • Fysieke balans = fit en energiek
 • Emotionele balans = controle over jezelf 
 •  

Klaar om je leven écht te veranderen?

ZZIN helpt MKB ondernemers om de kloof te dichten tussen 1. WETEN wat goed voor je is, WETEN wat je WILT in je leven, en 2. WAT je dagelijks en wekelijks DOET. 

Maak een afspraak

Enkele klanten a/h woord

G.V

 Meer dan 5 jaar zowel privé als zakelijk gecoacht door Jerome Van Zeijl. Hij is zeer professioneel, geeft constructieve meetings en biedt altijd meer dan voldoende oplossingen en antwoorden voor eventuele ‘problemen of vraagstukken. Ook is hij goed bereikbaar buiten geplande afspraken. Jerome heeft veel ervaring in verschillende bedrijfstakken.

Thomas Devens

Na een aantal aanbevelingen van ondernemers die ik hoog heb zitten ben ik relatief blanco aan een traject met Jerome van Zeijl begonnen. Drie maanden later kan ik zeggen dat ik daar geen moment spijt van zal hebben. Onder begeleiding van Jerome die steeds de goede vragen weet te stellen heb ik de nodige handvatten ontwikkeld die mij als ondernemer de komende jaren zeker van pas zullen komen. Hierbij dan ook een warme aanbeveling!

Kim Verseijden

Als ondernemer met 2 bedrijven  miste ik structuur. Ik had behoefte aan prioritering en zocht een betere balans tussen werk en privé. Ik vind het erg prettig dat Jerome de kaders hierin op zoekt zonder dat het “zweverig” wordt, maar door wel andere denkpatronen te creëren. Alle handvatten zijn realistisch en de paden liggen er al. Jerome begeleidt je bij het vinden van de juiste richting.

In de kijker