Over mij

Over Mij

'The purpose in life is to contribute in some way to making things better’ – Robert F. Kennedy

Het begint bij jou. Jouw potentie waarmaken is jouw verantwoordelijkheid. En jij weet als geen ander: je kunt nog 10x beter dan je nu laat zien. Maar mogelijk voelt zelfs vandaag al teveel. Ik hoor en zie je. Die mentale barrières gaan we doorbreken.

Ben je er klaar voor om écht in balans te leven? Om jouw potentieel waar te maken? Om maximaal te leven? Dan ben je precies waar je nu moet zijn. Hier.

Ik heb er bewust voor gekozen om met MKB ondernemers te werken. Ik zie hen als katalysator dienen voor balans en geluk in hun omgeving. Voor hun partner, kinderen, familie en vrienden, medewerkers, klanten, leveranciers en andere stakeholders. ZZIN ziet MKB ondernemers als de honingraat van de samenleving; ze zijn verbonden met al deze groepen mensen om zich heen.

Want.. ondernemers die in balans zijn en lekker in hun vel zitten zijn in staat deze positieve energie door te geven aan de mensen om zich heen. Voor iemand die niet lekker in zijn/haar vel zit, is dit veel lastiger of onmogelijk omdat alle energie naar zichzelf uitgaat.

Wie ben ik?

Ik ben avonturier van het leven! Ik zie het leven als een avontuur, met veelal hoogtepunten en soms ook dieptepunten. Ik experimenteer, ik onderzoek, ontdek, leer, pas toe, verander, geniet en maak plezier.

Ik ben Jerome, ik ben gek op vrije tijd en tijd doorbrengen met mijn gezin, familie en vrienden.

Ik hou van rust en ontspanning, maar ook van sport en plezier maken. Ik werk liefst zo effectief en efficiënt mogelijk, zodat ik veel tijd beschikbaar heb om te lezen, te ontspannen en daarnaast ook opleidingen en trainingen te volgen. Ja, ook ik ben verzot op goeie Netflix series. Daar word ik blij van!

Dan is er nog coachen en betekenisvol ondernemen.. als ik dan iets aan werk doe, laat mij dan graag coachen. Ik word het allergelukkigst wanneer ik ondernemers mag coachen. Ik ben echt een één-op-één mens, dan kom ik helemaal tot mijn recht.

Ik ben continue mijn leven aan het verbeteren en upgraden. Mijn leefstijl, mijn leervermogen, mijn wereldbeeld, mijn fitheid, mijn creatievermogen en mijn mindset.

Ik leer over mezelf en mijn leven en ik leer anderen hoe ze dat kunnen doen. Door met anderen hun ideale leven te creëren, stap voor stap, onderdeel voor onderdeel (fitheid, relatie, mindset, privéleven, business, bijdrage, ontwikkeling).

Waar sta ik voor?

    

  • Balans: werk-privé, financieel, mentaal, emotioneel en fysiek
  • Structuren en leefsystemen optimaliseren
  • Rust, ontspanning, structuur en overzicht creëren
  • Controle over je dag en dus tijd voor jezelf en je naasten
  • Plezier: van je dag kunnen genieten en niet steeds in overlevingsmodus zitten

In de kijker