Ik ben business mentor/coach en specialist in het creëren van balans voor groeiende ondernemers

Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw leven

Het begint bij jou. Jouw potentie waarmaken en een gelukkig ondernemersleven creëren is jouw verantwoordelijkheid. Een maximale levenskwaliteit realiseren ook. En jij weet als geen ander: je kunt nog veel meer en beter dan je nu laat zien. Maar mogelijk voel je je vandaag niet krachtig. Je presteert niet naar je kunnen. Ik hoor en zie je. Die mentale barrières gaan we doorbreken.

Ben je er klaar voor om écht in balans te leven? Om jouw potentieel waar te maken? Om maximaal te leven?
​​​​​​​Dan ben je precies waar je nu moet zijn. Hier.

maak een afspraak

Klinkt dit voor jou ook bekend?

 • Je voelt dat je veel meer talenten bezit. Je bent op een missie om dat aan de wereld te tonen maar vaak twijfel je hoe je jezelf nu echt kunt ontketenen.

 • Je werkt iedere dag keihard aan je ambities maar er is een blinde vlek. Die één of twee stappen die jou en je business gaan lanceren, daar zit de crux.

 • Je bent voor velen om je heen een voorbeeld maar diep van binnen mis je de balans en weet je soms niet hoe nu verder?

 • Je verdient genoeg geld maar nog niet op het niveau dat jijzelf vindt dat je waard bent.

 •  Je wilt geen slachtoffer zijn: maar je weet nog niet wat er voor nodig is om echt de verantwoordelijk te pakken voor alles in je leven.

 • Je bent klaar om je volledige potentieel te benutten en beseft dat coaching op dit moment in je leven reuzensprongen gaat opleveren. 

 • Ik hoor je. Ik heb ook in jouw schoenen gestaan. Totaal uit balans. 10 ballen in de lucht houden. Naar de buitenwereld mooi weer spelen en alles geven tot de koek op was. Dat is niet het pad van succes. Geloof me. Er is een betere manier.

  Wil je weten hoe coaching jou in balans kan brengen en je groei kan accelereren?

  ​​​​​​​Ik nodig je uit om hieronder het programma te kiezen dat het beste bij jouw past.

  Enkele klanten aan het woord

  G.V

  Meer dan 5 jaar zowel privé als zakelijk gecoacht door Jerome Van Zeijl. Hij is zeer professioneel, geeft constructieve meetings en biedt altijd meer dan voldoende oplossingen en antwoorden voor eventuele ‘problemen of vraagstukken. Ook is hij goed bereikbaar buiten geplande afspraken. Jerome heeft veel ervaring in verschillende bedrijfstakken.

  Tom de Lepper

  Erg goede ervaring gehad met Jerome en ZZIN. Jerome gelooft in de kracht van de ondernemer zelf en haalt de onderste steen boven om er voor te zorgen dat die ondernemerskracht gebruikt kan worden. Jerome werkt professioneel en zoekt op informele wijze naar de juiste coaching methode. Hij heeft me geholpen een stip op de horizon te zetten en structuur te brengen op de weg er naar toe. Jerome doet wat nodig is en voelt ook wanneer zijn klus er op zit. Een goede coach en een fijn mens!

  Kim Verseijden

  Als ondernemer met 2 bedrijven  miste ik structuur. Ik had behoefte aan prioritering en zocht een betere balans tussen werk en privé. Ik vind het erg prettig dat Jerome de kaders hierin op zoekt zonder dat het “zweverig” wordt, maar door wel andere denkpatronen te creëren. Alle handvatten zijn realistisch en de paden liggen er al. Jerome begeleidt je bij het vinden van de juiste richting.

  Ik ben business mentor/coach en specialist in het creëren van balans voor groeiende ondernemers

  1. Je wilt ondernemen met een levensstijl waarbij je het gevoel hebt ‘nooit te hoeven werken’, met volop aandacht voor je gezin, balans, plezier, en uitdagingen die je geest doen opleven.

  2. Je hebt toegang tot coaching zonder b*llshit. Je voelt de kracht van jouw potentie, staat midden in het leven en wordt wekelijks gedreven een betere versie van jezelf te worden.

  3. Je maakt échte impact. Met dienstbaar leiderschap ben jij een voorbeeld en inspiratie voor anderen. Het lijkt erop alsof jij de code gekraakt hebt door zingeving te brengen in alles wat je besluit te doen.

  Ik laat je zien hoe dicht je bij die werkelijkheid zit.
  Ontdek hoe ik jou kan helpen op jouw missie.


  Waarom?

  Ik geloof dat een maximale kwaliteit van leven mogelijk is als je in optimale balans bent. En why go for less? 

  Ik help ondernemers om in die optimale balans te komen zodat ze het leven gaan leiden dat ze diep vanbinnen willen.

  Maak een afspraak

  Hoe?

  Ik heb vijf parameters, ik noem ze balansfactoren, geïdentificeerd die samen bijdragen aan een optimale balans:

  Werk-privé balans

  Je tijd op een dusdanige manier verdelen zodat je zonder stress aan zowel privé als aan werk voldoende aandacht geeft en je lekker in je vel zit.

  Financiële balans

  De allerbelangrijkste stap in mijn trajecten is altijd dat je er achter komt waar jouw financiële behoefte precies ligt.

  Mentale balans

  Mentaal in balans zijn is een groot goed. Zeker als ondernemer. We hebben een frisse, creatieve mind nodig om de juiste stappen te blijven zetten als ondernemer. 

  Fysieke balans

  Bij sommige ondernemers zit bewegen, sporten, ontspannen en gezond eten al in hun systeem. Die hebben een voorsprong. Bij de meesten zit dit er niet structureel in.

  Emotionele balans

  In staat zijn om vervelende emoties, nadat je ze doorvoelt hebt, weer weet om te buigen naar positieve emoties (ook wel verheven emoties genoemd).

  Eén-op-één coaching


  Soms zijn cursussen niet genoeg. Soms moet je de diepte én de hoogte in om je schaduwen onder ogen te zien. Om tot je ware kracht te komen. Voor diegene bied ik intense 1:1 coaching. 

  meer weten over de 1:1 coaching

  Instapprogramma: MasterMind

  Als je in een MasterMind groep werkt, heb je de voordelen van een groepje mede-ondernemers. Elke twee weken komt de groep fysiek of online bij elkaar. Want alleen ga je sneller maar samen (ondernemen) kom je verder!

  Meer weten over de master mind

  Webinar over 1 van de 5 balansfactoren

  meer weten over de balans boost

  Weggever over 1 van de 5 balansfactoren

  Meer weten over deze gratis cursus

  Gratis E-Book: Ondernemen in Balans

  vraag hier uw gratis e-book aan

  ZZIN staat voor…

  01.

  Zin in het leven

  Je zit vol levensvreugde en bent dankbaar voor alles in jouw leven.

  02.

  Zin in je werk

  Je houdt van je bedrijf en staat dagelijks te popelen om er verder aan te werken.

  03.

  Zinvol bezig zijn

  Je bent (doel)bewust bezig met jouw leven en je bedrijf.

  04.

  Zingeving

  Je draagt iets bij aan een betere wereld, op grote of kleine schaal.

  Ready to change your life?

  ZZIN helpt MKB ondernemers om de kloof te dichten tussen 1. WETEN wat goed voor je is, WETEN wat je WILT in je leven, en 2. WAT je dagelijks en wekelijks DOET. 

  Maak een afspraak

  In de kijker