Hoe hou je de werk-privé balans - ook na de lockdown?

Veel ondernemers hebben door de Corona crisis plotsklaps werk-privé balans in overvloed gekregen. Voor sommigen zelfs teveel privé omdat het werk nagenoeg wegviel. Ook dat heeft natuurlijk z'n nadelen. Maar het ziet ernaar uit dat we nu stap voor stap uit de lockdown geraken. En dat betekent dat het werk dus ook stapsgewijs hervat kan en moet worden. 

De volgende uitdaging staat dan weer voor deur; hoe hou je de prettige elementen van de lockdown-periode die je als ondernemer kreeg, in stand? Ondanks alle ellende heeft Corona ook goede dingen voortgebracht; meer tijd voor jezelf, meer tijd voor je gezin, tijd om áán je bedrijf te werken, rust, structuur, overzicht, ruimte in je hoofd, creatieve tijd etc.

Persoonlijk heb ik de ambitie om meer te blijven thuiswerken en op afstand afspraken en coachingsessies te doen. 75% online/thuis en 25% face-to-face/op locatie, is mijn intentie. Dan heb ik veel minder reistijd en dus meer productieve werktijd.

Denk dus nu alvast na over de volgende vragen: wat zijn jouw intenties voor na de lockdown? Wat wil je in stand houden en hoe ga je dat doen?

Meest recente posts

Ontvang (twee)wekelijks videotips met tools voor een krachtige balans

In de kijker