Platform Soulcamp staat onlineYES. Soulcamp is live! Soulcamp is een online platform waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Onze programma’s zijn ontwikkeld door de beste (mental) coaches, trainers, mentors en inspirators van Nederland en België. En we hebben er met een team van twaalf dedicated professionals maar liefst een jaar aan gewerkt. 

Vanaf vandaag zijn we een grote stap dichter bij het manifesteren van onze missie: persoonlijke groei en ontwikkeling voor iedereen beschikbaar maken. Uit eigen hand weten we dat emoties, gevoelens en gedachten bij veel mensen vaak nog de overhand nemen. Daardoor verliezen we soms de grip op het leven, onze keuzes en de persoon die we zijn. Met een groot en geweldig team van trainers en experts hebben we daarom een online platform gebouwd.

Op deze manier kan jij in je eigen tempo en op je eigen plek, de inzichten tot je nemen en opdrachten uitvoeren die experts voor jou hebben ontwikkeld. We zullen in de komende maanden steeds meer online programma’s gaan lanceren, met de focus op onderwerpen als (gebrek aan) zelfliefde, werkgeluk creëren, je authentieke levenspad vinden, bewust ondernemen, maar ook het onderhouden van een liefdevolle relaties met een partner, vrienden of familie.

Zzin om ook aan de slag te gaan met Soulcamp?

Neem dan hier alvast een kijkje. We zijn er in ieder geval heel erg trots op. Ga mee op Soulcamp en laat dit de eerste stap zijn naar meer geluk, meer liefde en meer succes in 2020.

Ben je eerder op zoek naar een ondernemerscoach die bij jou past?

Lees dan hier ons verhaal een wordt geïnspireerd om zelf de eerste stap te zetten naar een evenwichtig ondernemingsleven.

Contacteer ons

Meest recente posts

Ontvang (twee)wekelijks videotips met tools voor een krachtige balans

In de kijker