Last van wat anderen van je denken?

Heb jij last van wat mensen van jou denken?

Ik merk steeds vaker dat best wat mensen last hebben van wat anderen van hen vinden. Ze worden er onzeker van. Ik had dat vroeger ook. Heel vervelend eigenlijk, want mensen vinden altijd wel wat van andere mensen. We zijn een soort mening-vormende-machines. Vaak gaat dat heel onbewust en bedoelen we er niet eens iets mee. Het is gewoon makkelijker om het over andere mensen te hebben i.p.v. naar ons eigen leven te kijken. Of die mening terecht is of überhaupt ergens op slaat, daar hoor je dan weer weinigen over.

Ik zeg weleens gekscherend tegen mijn zoon: je vader heeft twee superkrachten. De eerste is onfuckbaar zijn. Ik wil dat bewust aan hem meegeven.

De tweede superkracht deel ik binnenkort in een andere blog. Voor nu wens ik jou iedereen: word onfuckbaar!

Trek je niks aan van wat anderen van je vinden. Leef je eigen leven! Soms is het genoeg om plotsklaps te kiezen en een nieuwe mindset aan te nemen. Kies vandaag voor die mindset en zeg hardop in de spiegel 'ik ben onfuckbaar'.

Fijn weekend!


Onfuckbaar

Def.: dat je niet met je laat sollen


Zie ook:

Unfuckwithable @Vishen Lahkiani

Go fuck yourself @John Goodman in The Gabler

Trancendence @Maslow

Onfuckbaar @jeromevanzeijl

Meest recente posts

Ontvang (twee)wekelijks videotips met tools voor een krachtige balans

In de kijker